AVANTAZHET E BASHKËPUNIMIT ME AGJENSI REKRUTIMI

AVANTAZHET E BASHKËPUNIMIT ME AGJENSI REKRUTIMI

AVANTAZHET E BASHKEPUNIMIT ME AGJENSI REKRUTIMI. Të gjithë e dimë që qëllimi kryesor i një Agjensie Ndërmjetësimi është të ndihmoj punëkërkuesit të gjejnë pozicionin e duhur te punës. Gjithashtu dhe kompanitë të kenë personin e duhur për pozicionin e kërkuar....
Pse te zgjidhni Akademine Progress?

Pse te zgjidhni Akademine Progress?

Pse të zgjidhni Akademinë Progress? Akademia Progress me qendër në Durrës u projektua dhe u realizua si pasojë e kërkesës së tregut të punës për staf të kualifikuar dhe me eksperiencë nga ana e punëdhënësve si dhe kërkesës së studentëve për tu punësuar por që ju...
Translate »