PUNë KëRKUES

ME NE GJENI PUNËN
QË JU DËSHIRONI

Punësohu

Kur jemi në kërkim të rekrutimit të personave që kerkojnë punë, ajo që çmojmë më shumë janë cilësitë e karakterit të inteligjencës dhe personalitetit, shumë më shumë sesa shkollën konkrete të arsimit.

Jemi me ty në çdo hap drejt punësimit.

1

Intervista me ne

2

Pregatitje për Intervistë

3

Intervista me Subjektin

4

Punësohu

Jeni një sipërmarrës që kërkoni një staf të kualifikuar? Ne jua mundesojmë atë!

NDËRMJETËSIM PUNËSIMI JASHTË VENDIT  KROACI, GJERMANI, MALTË

progress punesim durres

Akademia Progress me qëndër në Durrës mundëson ndërmjetësim punësimi jashtë vendit në Kroaci, Gjermani dhe Maltë në fushën e HOTELERI-TURIZMIT; NDËRTIMIT; INFERMIERISË;
Për më shumë detaje ju ftojmë në një takim informues pranë Akademisë sonë.

Kategoritë

Agjensi Punesimi Durres, Akademia Progress
Agjensi Punesimi Durres, Akademia Progress
Agjensi Punesimi Durres, Akademia Progress
Agjensi Punesimi Durres, Akademia Progress
Agjensi Punesimi Durres, Akademia Progress
Agjensi Punesimi Durres, Akademia Progress
Agjensi Punesimi Durres, Akademia Progress
Agjensi Punesimi Durres, Akademia Progress
Agjensi Punesimi Durres, Akademia Progress
Agjensi Punesimi Durres, Akademia Progress
Agjensi Punesimi Durres, Akademia Progress
Agjensi Punesimi Durres, Akademia Progress

POZICIONE VAKANTE

Durrës & Tiranë kerkohet Ekonomiste

Kualifikimet dhe aftesitë e kerkuara.

1-Të ketë kryer studimet e larta në fakultetin Ekonomik dega Financë.​​​​​​
2-Të ketë minimumi 1 vit eksperiencë
3-Të njohë të paktën një nga programet financiare.
4-Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe bashkëpunimi.

Durrës & Tiranë kërkohet Konsulent/e Shitjesh

Detyrat dhe Pergjegjesitë

  • Prezanton klientelën me kompaninë dhe produktet që ajo tregton
  • Ndjek procesin e shitjes dhe orienton klientët drejt zgjidhjeve më të mira
  • Raporton tek menaxheri përkatës mbi ecurinë e shitjeve
  • Realizon detyrat e tjera të cilat kanë lidhje me procesin e shitjes

​​​​​Kualifikimet dhe aftesitë e kërkuara

Edukimi:Arsimi i mesëm(i lartë përbën avantazh)
Eksperiencat:Me dhe pa eksperiencë

Aftesitë

  • Aftësi shumë të mira ndërvepruese
  • Pozitive dhe bashkëpunuese

Durrës kerkohet FINANCIERE

​​Kualifikimet dhe aftesitë e kerkuara

-Të ketë mbaruar fakultetin Ekonomik
-Të ketë minimumi 3-5 vite eksperiencë pune
-Të zoterojë programin e kontabilitetit Alpha
-Të ketë aftësi të mira menaxhuese
-Mosha e preferuar 27-40 vjece
-Aftësi të mira në komunikim

 

Durrës & Tiranë kërkohet Asistente Zyre

Kriteret: 
-Të ketë mbaruar arsimin e lartë.
-Të jete njohëse e mirë e gjuhës angleze ose italiane
-Eksperiencë e mëparshme përbën avantazh.
-Të jetë korrekte, komunikuese dhe e shkathët në zgjidhjet e problemeve.

Durrës & Tiranë kërkohet Agjent Shitjesh në SHOWROOM dhe TERREN

Kriteret që duhet të përmbushin kandidatët:
1-Të ketë mbaruar arsimin e lartë
2-Eksperiencë e mëparshme minimumi 1 vit (pa ndërprerje)
3-Korrektesë, integritet dhe disponibilitet i menjehershëm
4-Zotërues i patentës të klasit B (për Agjentët në Terren)

Durrës & Tiranë kërkohet Menaxher Shitjesh

 

Kriteret që duhet të përmbushin kandidatët:
-Të ketë përfunduar arsimin e lartë
-Aftësi te mira menaxhimi dhe organizimi
-Eksperiencë në fushën e shitjes
-Mosha e preferuar 25-35vjec
-Leje drejtim automjeti

Gati të regjistrohesh?

Punesimi

Pershendetje ju lutem kontrolloni serish menyrat e kontaktit. Ato duhet te jene te sakta qe ju te kontaktoheni nga ne sa me shpejt.Faleminderit!

Summary
Punesim
Service Type
Punesim
Provider Name
Akademia Progress,
Rruga Ilijaz Reka, Durres,Durres,Durres-2001,
Telephone No.+355676317943
Area
Rekrutim & Punesim
Description
Akademia Progress sherben si forme ndermjetesimi midis punedhenesit dhe punekerkuesit.
Translate »