Kush jemi ne?

A ja ke bërë ndonjëherë pyetjen vetes: Për çfare ke nevojë e shtrenjta vetja ime? Për qetësi? Ke nevojë të konsultohesh e motivohesh apo ke nevojë për trajnim e punësim? Çfarë?!
Të duhen të gjitha këto por nuk e di kush ti ofron? Mos u mërzit; Ka zgjidhje. Tek Akademia Progress ke gjithçka që kërkon dhe meriton. Dashuri, përkushtim e profesionalizëm. Aty ku ti projekton, punon dhe ndërton themelet e fatit tënd.
Eja në Akademinë Progress: Go on a Date with your Fate!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Zbuloni Ofertat e Fundit

Eja në takim informues

8 + 12 =

 Çfarë ofrojmë?

Trajnime Profesionale, Akademia Progress

Trajnime

Drejtësi

Kontabilitet; Financa 5; Bilanc

IT & PROGRAMIM

Marketing

Trajnime Profesionale, Akademia Progress

Punësim

Këshillim Karriere

Konsulencë

Shkrim CV-je

Ndërmjetesim Punësimi Brënda & Jashtë Vendit

Akademia Progress

1

Për më shumë informacion

Trajnime Profesionale, Akademia Progress

2

Eja në takim informues

Trajnime Profesionale, Akademia Progress

3

Abonohu për oferta

Akademia Progress

Te gjitha në një!

Pse te zgjedhesh Akademine Progress?

Dëshira për tu dalluar është një nxitje e brëndshme drejt përsosmerisë. Arritja për më shumë dhe për më mirë është një nga tiparet më të mira njerëzore. Suksesi në thelb nuk është asgjë tjetër veçse Progress, një Progress i vërtetë dhe jo artificial. Nevoja dhe dëshira e fort për Sukses shpërfaq natyrshëm dy pyetje që ia bëjmë me të drejtë vetes: Ku dhe si mund ta arrij Suksesin?
Tek Akademia Progress!
Trajnohu -Zhvillohu & Punësohu (brënda & jashtë vendit).
Ju vijmë ne ndihmë me Trajnime Profesionale; Sociale; Financiare; Juridike; Programim; Marketing.
Konsulencë; Këshillim Karrierre; Motivim.

Eja projekto/zhvillo & puno për fatin tënd.

Let’s go on a date with your fate!

Mënyra më e mirë per ta parashikuar fatin tënd është ta ndërtosh vetë atë.
Rruga është shpërblimi dhe rrugëtimi i sigurt bëhet në bashkëpunim me Akademinë Progress.

(+355) 67 63 17 943

info@progress.al

Translate »