Ke përfunduar studimet universitare dhe nuk ke eksperiencë në praktikë? Je në vazhdim të studimeve universitare por dëshiron të avancosh më tepër?
Akademia Progress me qëndër në Durrës vjen pranë jush me trajnime profesionale në fushën e Juridikut; Ekonomik-Kontabilitet-it; Programim & Marketing.

ÇFARE JUVE JU MUNDON, NE JUA LEHTESOJMË!

Trajn

ime Financiare Juridike & Informatike

Trajnime Financiare Juridike & InformatikeTrajnohu profesionalisht pranë Akademisë sonë!

Trajnimet tona

 

Trajnimet tona konsistojnë jo vetëm në teori por më së shumti në praktikë. Në fund të çdo trajnimi qellimi ynë është që cdo kursant me kualifikimin e fituar me ne, te jetë i gatshëm për tregun e punës.

Trajnim Asistent Ligjor


📍 Periudha e trajnimit do të jetë e siguruar
📍Paisje me Çertifikatë & Materiale Trajnimi
📍3 herë në javë x 2 orë në ditë për 3 Muaj
📚Ejani konsultohuni dhe regjistrohuni!

 


Apliko
Trajnim Mbrojtja Juridike e Te Dhenave Personale

📍Paisje me Çertifikatë & Materiale Trajnimi
📍3 herë në javë x 1 orë në ditë për 3 Javë
📚Ejani konsultohuni dhe regjistrohuni!

 


Apliko
Financa 5 + Kontabilitet

📍Paisje me Çertifikatë & Materiale Trajnimi
📍10 ditë (90minuta ne dite)
📚Ejani konsultohuni dhe regjistrohuni!
📞 +355 67 631 7943

 

 


Apliko

 

 

Alpha Web + Kontabilitet

📍Paisje me Çertifikatë & Materiale Trajnimi
📍10 dite (90minuta ne dite)
📚Ejani konsultohuni dhe regjistrohuni!

 

 


Apliko

 

 

Pozicion Arketar/e

Trajnim Praktik per Arketar/e
📍Paisje me Çertifikatë & Materiale Trajnimi
📍5 ditë (90minuta ne dite)
📚Ejani konsultohuni dhe regjistrohuni!
📞 +355 67 631 7943

 


Apliko

 

Magazinier/e

📍Paisje me Çertifikatë & Materiale Trajnimi
📍10 ditë (90minuta ne dite)
📚Ejani konsultohuni dhe regjistrohuni!

 


Apliko

 

Ekonomist/e i/e Shitjeve

📍Paisje me Çertifikatë & Materiale Trajnimi
📍15 ditë (90minuta ne dite)
📚Ejani konsultohuni dhe regjistrohuni!
📞 +355 67 631 7943

 


Apliko

 

Ekonomist/e i/e Blerjeve

📍Paisje me Çertifikatë & Materiale Trajnimi
📍15 ditë (90minuta ne dite)
📚Ejani konsultohuni dhe regjistrohuni!
📞 +355 67 631 7943

 


Apliko

 

Ekonomist/e i/e Prodhimi

📍Paisje me Çertifikatë & Materiale Trajnimi
📍15 ditë (90minuta ne dite)
📚Ejani konsultohuni dhe regjistrohuni!
📞 +355 67 631 7943

 


Apliko

 

Mbyllja e Bilancit (Pregatitje per Shef Finance)

📍Paisje me Çertifikatë & Materiale Trajnimi
📍15 ditë (90minuta ne dite)
📚Ejani konsultohuni dhe regjistrohuni!
📞 +355 67 631 7943

 


Apliko

 

Digital Marketing
Web Design
Programim C; C++; JAVA; PHP; C#; PYTHON
Graphic Design
Trajnim Specialist HR
Drejtues/Menaxher i Burimeve Njerezore

Me ne më pranë realizimit të ëndrrës suaj!

Gati të regjistrohesh?

Trajnime

Pershendetje ju lutem kontrolloni serish menyrat e kontaktit. Ato duhet te jene te sakta qe ju te kontaktoheni nga ne sa me shpejt.Faleminderit!

Translate »