Kontakt

Na kontaktoni 

 

Na kontaktoni tani dhe jepini vetes mundësine te perfitoni nga ofertat tona.

na kontaktoni, Akademia Progress

10 + 15 =

na kontaktoni, Akademia Progress
na kontaktoni, Akademia Progress

Trajnime Profesionale

na kontaktoni, Akademia Progress

Karrierë

na kontaktoni, Akademia Progress

Motivim & Meditim

Pyetje të përgjithshme

FAQ

Pse duhet të zgjedh Akademinë Progress?

Sepse Akademia jonë ju ofron zhvillim individual, trajnime profesionale të cilat përkthehen në vlerë të shtuar për kapitalin tuaj individual.

Çfarë ofron Akademia Progress ndryshe nga të tjerët?

Perveçse zhvillimit individual dhe trajnimeve profesionale ne ju mundësojmë dhe ndërmjetësim punësimi të denjë për vlerat tuaja.

Si të na kontaktoni?

Oraret tona janë nga e Hëna në të Shtunë: 09:00-20:00
Numri jonë i kontaktit: +355 67 631 79 43
E-maili: info@progress.al
Adresa: Rruga Iljaz Reka; Mbrapa Stacionit të Trenit përballe Canon-it të Ri.


Akademia progress durres

Let’s go on a date with your fate!

Mënyra më e mirë për ta parashikuar fatin tënd është ta ndërtosh vetë atë.
Rruga është shpërblimi dhe rrugëtimi i sigurt bëhet në bashkëpunim me Akademinë Progress.

Translate »