Pse te zgjidhni Akademine Progress?

Pse te zgjidhni Akademine Progress?

Pse të zgjidhni Akademinë Progress? Akademia Progress me qendër në Durrës u projektua dhe u realizua si pasojë e kërkesës së tregut të punës për staf të kualifikuar dhe me eksperiencë nga ana e punëdhënësve si dhe kërkesës së studentëve për tu punësuar por që ju...
Translate »